Wie ben ik

Ik ben in 1971 geboren. Ik was 7 jaar toen ik met blokfluitspelen begon. Kort daarna gaf ik al concerten met diverse groepen en nam ik deel aan allerlei cursussen met docenten uit Nederland.

De beslissing om in Nederland te gaan studeren was makkelijk en snel genomen, en in 1991 begon ik mijn studie Blokfluit aan het Utrechts conservatorium.

In 1997 heb ik mijn opleidingen docerend en uitvoerend musicus blokfluit afgerond. In 2000 heb ik een aanvullende opleiding gevolgd voor het geven van Algemene Muzikale Vorming aan jonge kinderen.

Sinds 2001 zit ik op celloles. Ik vind de cello een fascinerend instrument met heel veel potentie voor solo, kamermuziek, orkestervaring en voor het begeleiden van mijn blokfluitleerlingen.

Het spelen op strijkinstrument geeft ook een goed perspectief voor klankproductie en klankcombinaties met andere instrumenten. Het gehoor wordt scherper en daardoor krijg ik een beter gevoel voor intonatie, ook bij het lesgeven. Met mijn cello kan ik mijn passie voor muziek kwijt en ik deel het graag met anderen.